Vores Instruktører

Nikoline Rybjerg

Alder: 17 år

Job/uddannelse: 1. HF på Vesthimmerlands gymnasium og HF 

Gymnastikerfaring: Jeg har gået til gymnastik altid og har både gået til spring og rytme. Jeg gik på Bjergsnæs Efterskole 18/19 og var på DGI Nordjyllands ungdomshold 17/18. Har herudover gået på forskellige hold i Aars.

Trænererfaring: Jeg har været hjælpeinstruktør i flere år og har de seneste år også været instruktør på forskellige børne og unge hold.

Som træner lægger jeg vægt på: At gymnasterne møder op til træning glade og veloplagte, men også at de går fra træningen med ny energi og føler de har lært noget. Derud over er det vigtigt for mig, at alle har det godt på holdet. Masser af smil, sved og god energi.

Mail: nikolinerybjerg@gmail.com

Mobil: 24280500

Viktor Kappel

Alder: 18 år

Job/uddannelse: 2.g. STX

Gymnastikerfaring: Jeg har lavet en masse gymnastik siden altid bl.a. Bjergsnæs Efterskole, weekendholdet, Rep.holdet og i år går jeg på Viborgs Eliteholdet.

Trænererfaring: Elsker at være træner og har været det lige siden jeg kunne, bl.a. Minijuniorholdet sidste år, flere lokal hold og i er jeg træner for et udtaget hold "talentholdet"

Som træner lægger jeg vægt på: At man udvikler sig i gymnastikken og en god opdragelse og sikre spring.

Mail: vikorboy@gmail.com

Mobil: 53298885

Josefine Rasmussen

Alder: 17 år

Job/uddannelse: 1.g STX i Aars

Gymnastikerfaring: Jeg har gået til gymnastik siden jeg var helt lille. Jeg har gået på en masse forskellige hold i lokal hold i Aars gymnastikforening. Jeg har gået på Bjergsnæs i 17/18 og weekendholdet i 18/19.

Trænererfaring: Jeg har trænet forskellige lokalhold i VesterHornum gymnastikforending i mange år. 

Som træner lægger jeg vægt på: at gymnasterne får en sjov og lærerig træning med god energi og holdånd. Jeg lægger vægt på at et godt fællesskab på holdet og at gymnasterne føler sig trygge. Udover det lægger jeg vægt at opvisningsprogrammet passer til gymnasterne.

Mail: josefine1210@icloud.com

Mobil: 5329 3588


Camilla Bloch

Alder: 16 år

Job/uddannelse: 1.g Vesthimmerlands gymnasium og HF

Gymnastikerfaring: Jeg har gået til gymnastik i mange år på flere forskellige lokalhold i Aars gymnastikforening. Jeg hr gået på Bjergsnæs efter skole 18/19.

Trænererfaring: Jeg har været hjælpeinstruktør i flere år i Aars.

Som instruktør lægger jeg vægt på:  at gymnasterne møder op til træning og er klar på at lave en masse gymnastik, men også at det bliver nogle sjove træninger med masser af smil. 

Mail: camillabloch2712@gmail.com

Mobil: 21333575