Vores instruktører

Caroline Plagborg Andersen

Alder: 24 år

Job/uddannelse: Læser kandidat i kommunikation.

Gymnastik erfaring: Har gået til gymnastik hele livet. Har gået på en masse hold fx Sønderjyllands Aspiranthold, Ollerup Gymnastikhøjskole i Forår 15 +Efterår 15, Nordjyllands Aspiranthold, LUX og BVN.

Træner erfaring:Har undervist siden 2015. Startede på Ollerups Juniorhold, derudover lokale rytmehold 4. - 9. kl Var også instruktør på Juniorholdet sidste år. 

Som træner lægger jeg vægt på: at gymnastiktræningerne er det man ser frem til. At alle bliver udfordret og udvikler sig, men hvor det sociale, smil og grin er lige så vigtigt. jeg mener, at man udvikler sig bedst når man føler sig tryg og har tillid til sin træner og sine medgymnaster, så derfor stræber jeg efter at miljøet til træningerne afspejler dette. Jeg ønsker at alle mine gymnaster får succesoplevelser og glædes over bevægelse. 

Mail adresse: cpa@live.dk

Mobil nr. 23 21 99 03Frederik Bach Poulsen

Alder: 25 år

Job/uddannelse: Uddannet fysioterapeut i 2018. Har tidligere arbejdet som timelærer på Himmerlandscenterets Idrætsefterskole.

Gymnastik erfaring: Har gået til gymnastik i størstedelen af mit liv, både i Farsø, Aars og Lindholm gymnastikforening. Sidste år gik jeg på Seniorspring og Aspirantholdet i Lindholm gymnastikforening. 

Træner erfaring: Har haft diverse spring og opvisningshold igennem min gymnastikkarriere og sidste r havde jeg Aalborg minijuniohold og Himmerlandscenterets Efterskole

Som træner lægger jeg vægt på: Den gode balance mellem at vi nørder og er koncentrerede til træning og at vi har plads til at lege i vores træning. Jeg går meget ind for at vi træner grundgynastik som lægger et godt grundlag for at blive bedre. 

Mail adresse: frederikbachpoulsen@gmail.com

Mobil nr. 22 89 61 95 

Søren Nøhr

Alder:

Job/uddannelse:

Gymnastik erfaring:

Træner erfaring:

Som træner lægger jeg vægt på:

Mail adresse:

Mobil nr.  

Nina Bay Rasmussen

Alder: 24 år

Job/uddannelse: Sports management, UCN Aalborg

Gymnastik erfaring: Har gået til gymnastik i 20 år på diverse lokale rytmehold som fx. RKG Prima, LUX, Kvik øvede piger, Juniohold, ynglingehold og gik på gymnastikhøjskolen Ollerup i 2015

Træner erfaring: Har været instruktør på Viborg minijuniorhold i 2 år og Viborg/Silkeborg Ynglingehold i 2 år. Derudover forskellige små workshops og som kursusinstruktør på DGI's trænerspiren.

Som træner lægger jeg vægt på: at formidle glæden ved gymnastikken og mærke fællesskabet. Jeg elsker at nørde og gå i detaljer og udforske bevægelser og udtryk. Jeg elsker når gymnasten udvikler sig og at man kan se det hele giver mening. Og så elsker jeg at se glæden i mine gymnasters ansigter når de giver den gas på opvisningsgulvet. 

Mail adresse: nina-bay-rasmussen@live.dk

Mobil nr. 61 55 35 95

 Tonko Emil Westerhof Bossen

Alder: 23 år

Job/uddannelse: Lige startet på Medialogi på Aalborg Universitet. Har arbejdet som friskolelærer i sabbatår.

Gymnastik erfaring: Har gået i Skals, Midtjyllands junior og - Rep.hold, Gudenaadalens Efterskole (+ GGU) og Ollerup Gymnastikhøjskole.

Træner erfaring: Har undervist siden 2012. Har haft en del forskellige hold i Midtjylland primært 6. kl. - 10. kl. (f.eks. Midtjyllands juniorhold) og har undervist i både Japan og Australien.

Som træner lægger jeg vægt på: At man har det sjovt eller glæde med det man laver og at man nyder det. Man lærer bedst igennem leg og nørdning.

Mail adresse: tonkobossen@hotmail.com

Mobil nr.  23 47 79 99