Vores instruktører

Caroline Plagborg Andersen

Alder: 24 år

Job/uddannelse: Læser kandidat i kommunikation.

Gymnastik erfaring: Har gået til gymnastik hele livet. Har gået på en masse hold fx Sønderjyllands Aspiranthold, Ollerup Gymnastikhøjskole i Forår 15 +Efterår 15, Nordjyllands Aspiranthold, LUX og BVN.

Træner erfaring:Har undervist siden 2015. Startede på Ollerups Juniorhold, derudover lokale rytmehold 4. - 9. kl Var også instruktør på Juniorholdet sidste år. 

Som træner lægger jeg vægt på: at gymnastiktræningerne er det man ser frem til. At alle bliver udfordret og udvikler sig, men hvor det sociale, smil og grin er lige så vigtigt. jeg mener, at man udvikler sig bedst når man føler sig tryg og har tillid til sin træner og sine medgymnaster, så derfor stræber jeg efter at miljøet til træningerne afspejler dette. Jeg ønsker at alle mine gymnaster får succesoplevelser og glædes over bevægelse. 

Mail adresse: cpa@live.dk

Mobil nr. 23 21 99 03Frederik Bach Poulsen

Alder: 25 år

Job/uddannelse: Uddannet fysioterapeut i 2018. Har tidligere arbejdet som timelærer på Himmerlandscenterets Idrætsefterskole.

Gymnastik erfaring: Har gået til gymnastik i størstedelen af mit liv, både i Farsø, Aars og Lindholm gymnastikforening. Sidste år gik jeg på Seniorspring og Aspirantholdet i Lindholm gymnastikforening. 

Træner erfaring: Har haft diverse spring og opvisningshold igennem min gymnastikkarriere og sidste r havde jeg Aalborg minijuniohold og Himmerlandscenterets Efterskole

Som træner lægger jeg vægt på: Den gode balance mellem at vi nørder og er koncentrerede til træning og at vi har plads til at lege i vores træning. Jeg går meget ind for at vi træner grundgynastik som lægger et godt grundlag for at blive bedre. 

Mail adresse: frederikbachpoulsen@gmail.com

Mobil nr. 22 89 61 95 

Nina Bay Rasmussen

Alder: 24 år

Job/uddannelse: Sports management, UCN Aalborg

Gymnastik erfaring: Har gået til gymnastik i 20 år på diverse lokale rytmehold som fx. RKG Prima, LUX, Kvik øvede piger, Juniohold, ynglingehold og gik på gymnastikhøjskolen Ollerup i 2015

Træner erfaring: Har været instruktør på Viborg minijuniorhold i 2 år og Viborg/Silkeborg Ynglingehold i 2 år. Derudover forskellige små workshops og som kursusinstruktør på DGI's trænerspiren.

Som træner lægger jeg vægt på: at formidle glæden ved gymnastikken og mærke fællesskabet. Jeg elsker at nørde og gå i detaljer og udforske bevægelser og udtryk. Jeg elsker når gymnasten udvikler sig og at man kan se det hele giver mening. Og så elsker jeg at se glæden i mine gymnasters ansigter når de giver den gas på opvisningsgulvet. 

Mail adresse: nina-bay-rasmussen@live.dk

Mobil nr. 61 55 35 95

 Jens Bjerregaard Manø

Alder: 24 år

Job/uddannelse: Går på lærerseminariet

Gymnastik erfaring: Har gået til gymnastik i 18 år. De senste år har jeg gået på OIlerup efterår 15 + forår 16, inden det Hold Fast 14/15 i Rosendal Idrætsforening.

Træner erfaring: Har været instruktør i ca. 10 år. Har været instruktør på samtlige Juniohold og spring hold i bl.a. Valsgård GF, Rosendal IF og Assens IF.

Som træner lægger jeg vægt på, Den personlige og fysiske udvikling af gymnastene og et rigtig godt sammenhold. 

Mail adresse:  snej1651@gmail.com

Mobil nr. 42 96 85 70