Vores Instruktører


Mikkel Trinderup

Alder: 23

Job/Uddannelse: Studere idræt på AAU

Træner erfaring: Jeg har været træner siden jeg var gammel nok til at være hjælpetræner på diverse lokale hold i Klejtrup Idrætsforening. Ellers har jeg været træner på Viborg-Silkeborg juniohold, Teamgym i VGF, redskabsgymnastiktræner i USA, samt et halvt år ved Viborg-Silkeborg yngelingehold. Jeg har kurse som spring-sikker og et halvt år på Ollerup gymnastikhøjskole, LUP, SMT1 og snart SMT2

Som træner ligger jeg vægt på, udvikling - jeg mener at det der gør spring sjovt, er at kunne mærke at man bliver bedre og bedre til at springe - samtidig med at det også skal være sjovt at springe med sine kammerater.

Mailadresse: trinderup@hotmail.com 

Mobilnr: 61704130

Jonas Birkbak Højen

Alder: 24

Job/Uddannelse: 4. studieår på Byggeri og Anlæg (civilingeniør) på Aalborg Universitet

Træner erfaring: En masse forskellige lokalhold i Skibsby Højene IF, senest et hold for 6.-9. kl.

Som træner ligger jeg vægt på, at alle gymnaster får et godt grin mindst én gang til hver træning, samtidig med at deres evner bliver udfordret.

Mailadresse: Birkbakhoejen@hotmail.com

Mobilnr: 61546538

Sine Salk

Alder: 23

Job/Uddannelse: Studere fysioterapeut på Aalborg universitet

Træner erfaring: Jeg har været træner siden jeg gik i 7. kl. på en masse forskellige lokale hold. Bl.a. et rytmehold fra 6.-9. kl i 3 år. Jeg har undervust i redskabsgymnastik i USA og så havde jeg Viborg-Silkeborg yngelingehold, det sidste halve af sidste sæson. 

Som træner ligger jeg vægt på, at vi har det fedt! Det skal være sjovt og lærerigt at komme til træning, men jeg ligger samtidig også vægt på, at vi får et godt slutresultat som alle glæder sig til at gå på gulvet og vise frem.  

Mailadresse: sine@salk.dk

Mobilnr: 30822855

Anne Albæk Aarup

Alder: 24

Job/Uddannelse: Læser til lærer (3.år)

Træner erfaring: Træner på et mixhold i 2 år, samt gået på Ollerup Højskole med undervisning af hinanden. 

Som træner ligger jeg vægt på, at der bliver tonset igennem til træningerne, så man har haft sved på panden inden man tager hjem. Derudover er det også vigtigt for mig, at der bliver skabt et godt fællesskab på holdet, hvor trygheden kan skabe større fordybelse og udvikling hos den enkelte gymnast. Og til sidst er det jo bare vigtigt vi har det sjovt.

Mailadresse: anneaarup@hotmail.com

Mobilnr: 29906028